Hallo,

Ik ben Josť, 54 jaar, oma van vier schitterende kleindochters en druk bezig om mijn borduurservice uit te breiden en nieuwe leuke dingen toe te voegen.

In het dagelijks leven ben ik 4 dagen per week buiten de deur aan het werk als administratief medewerkster en de rest van de week besteed ik veel tijd aan mij grootste hobby en dat is machinaal borduren.

Ik ben in het bezit van de Brother super Galaxy 2100D en de PR600II die mij helpen om steeds mooie en nieuwe dingen te maken.

Nu is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen en heb ik het idee opgevat om een borduurservice te beginnen, genaamd: Borduurservice-Papira.

Papira is een verbastering van Papyrus en dat is jaren geleden ontstaan omdat ik veel met papier werkte en dus een naam zocht die bij mij paste.

De roos die ik gebruik als logo staat voor schoonheid omdat ik de roos de mooiste schoonheid onder de bloemen vind.

De borduurservice is tot stand gekomen na veel vraag naar geborduurde artikelen zoals handdoeken en gastendoekjes voor kleine bedrijfjes en particulieren. ( zie foto's projecten en kado-artikelen ).

Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in het garen waarmee het borduren valt of staat, er zijn natuurlijk heel veel merken zoals Madeira, Aurifill, etc. maar ik had mij toegelegd op het VENUS garen, wat al lang bekend is in Nederland als handborduurgaren maar nog niet als machineborduurgaren. Helaas word het Venus garen niet meer gemaakt op kingspool coontjes van 1000 m, waardoor ik genoodzaakt ben om uit te kijken naar een nieuw garen met de zelfde fantatische kwaliteiten van Venus garen.....................

Ik heb het gevonden en vanaf heden is het garen op de markt onder de naam : PAPIRA THREADS.     

Een schitterend mooi garen van 100% Rayon in 122 kleuren op kingspoolcoontjes van 1000m.  Zwart en Wit ook op klossen van 5000m. De kwaliteit, treksterkte en glans zijn identiek aan het Venus garen , het enige wat dus gaat veranderen is de naam, waar ik zeer trots op bent.

In de toekomst wil ik mijn service uit gaan breiden met allerhande artikelen die met machinaal borduren te maken hebben.

Dus bezoek regelmatig deze site en kijk of er nieuwe dingen te ontdekken zijn.

Ik wens jullie allemaal veel plezier op mijn site.